Budżet: 30.000 zł. Zadanie: kupić auto klasy średniej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • daneczek76
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 3642
    • Toyota

Zamieszczone przez Mihau
    kupiło w podobnym okresie 2 lagunu i jednemu się sypało wszystko, a drugiemu nic się nie działo więc chyba jest to loteria z tymi usterkami
    tylko czemu w lagunie masz większe szanse że trafisz uciążliwy egzemplarz niż np w OII.

To samo mieliśmy w pracy, kupiliśmy 3x C5 niby komfortowo płyniesz nie jedziesz cisza spokój a 2 sztuki na okrągło jak nie elektronika świrowała i choinka na szafie,lub po zamknięciu samochodu auto na postoju samo tańczyło góra dół jak w dyskotece może Raperom by sie to podobało ale mi stanowczo nie.
    [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7460
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez daneczek76
      tylko czemu w lagunie masz większe szanse że trafisz uciążliwy egzemplarz niż np w OII.
      tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą :szeroki_usmiech
      w końcu jest takie powiedzenie: "Nie kupuj Forda, Fiata i francuskiego" widocznie coś w tym jest
      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• nemi
        Ambiente
        • 2008
        • 227

Zamieszczone przez Mihau
        w końcu jest takie powiedzenie: "Nie kupuj Forda, Fiata i francuskiego" widocznie coś w tym jest
        Aż tak stereotypom bym się nie poddawał... Zarówno Fiat jak i Ford zrobiły ogromny postęp w ostatnich latach. Francuskie mechanicznie też są OK - silniki w Renault są mocne, trwałe i nie mają tendencji do brania oleju. Najsłabszym punktem jest elektronika i właściwie tylko tyle. I tylko tego się boję :P.
        Na razie poszukuję Mondziaka, już jednego ktoś mi podkupił niestety .
        Salon w Katowicach podkupił mi z kolei to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12565268 - stała za 6850 Euro. Gdyby ludzie, u których zamówiłem auto zdążyli, to już jutro bym ją miał pod blokiem :].

[ Dodano: Pią 30 Kwi, 10 08:40 ]
        Zakupiłem już Forda Mondeo 1.8, 2006 r.
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=544518#544518

Komentarz

Pracuję...